PK Nails

Hamngatan 10-14

VI ERBJUDER BEHANDLINGAR INOM NAGLAR, MANIKYR, PEDIKYR & NAGELFÖRLÄNGNING

 

Vår nagelsalong erbjuder allt inom naturlig nagelvård med hög kvalitet i en avslappnande atmosfär. Vi erbjuder alla slags behandlingar inom naglar, manikyr, pedikyr och nagelförlängning.

MANIKYR

 

Vårdande Manikyr är en skönhetsbehandling för händer och naglar och är grunden för den naturliga nageln. Upplev en underbart vårdande behandling med fantastisk lyxig känsla där vi tar hand om dina händer och naglar. Vi filar och formar dina naglar, tar hand om dina nagelband, lackar dina naglar och ger dig en skön handmassage.

 

Exempel på behandlingar

 

- Manikyr Klassisk, 45min

- Manikyr- Klassisk med Permanent Lackning, 90min

- Manikyr SPA, 60min

- Manikyr mini, 25 min

- Gentlemans handfacial/spa ma nikyr, 60min

PEDIKYR

 

Pedikyr är en kosmetisk behandling, perfekt för trötta fötter, inför sommaren, semesterresan, om du tränar indexmycket eller går och står. Genom en pedikyr förskönar vi fötterna och tånaglarna, tar bort små förhårdnader, formar och måla tånaglar och masserar fötter och underben. En pedikyr hjälper till att hålla fötterna i god form, gör att de ser mer attraktiva ut och förhindrar enklare problem.

 

Exempel på behandlingar

 

- Klassisk Pedikyr, 50 Min

- Mini Pedikyr After shopping Pedicure med lackning, 45 min

- Spa Pedikyr+ fransk lackning, 60min

- Klassisk Pedikyr med Permanent Lackning, 70 min

 

NAGELFÖRLÄNGNING/FÖRSTÄRKNING

 

Passar dig med tunna sköra naglar som inte lyckas hålla dom långa eller till och med har komplex för dom. Med denna behandling kan du kosmetisk förlänga och försköna både dina naglar,händer samt fingrar. Du som kund har en stor valfrihet av vilket matrial du önskar, Här jobbar vi med alla matrial så som Akryl,Silké,Gelé samt Glasfiber.Vi erbjuder även permanent fransk eller med glitter samt otaliga dekorations möjligheter och färg fantasier När man är färdig med denna behandling kommer du inte vilja gå med dina händer i fickorna längre.

 

Exempel på behandlingar

 

- Gelé/Akryl/Silke Naglar

- Nagelförlängning + permanent fransk/Vit+Rosa, 90-120min

- Gelé/Akryl/Silke Naglar

- Nagelförstärkning Naturell/Clear, 60-90min

- Gelé/Akryl/Silke Naglar

- Borttagning + NY nagelförlängning alt. nagelförstärkning, 120-150 min

PERMANENT LACKING

 

En behandling för dig som har tröttnat på att behöva lacka om naglarna varannan dag. Den ger dig fördelarna med ett nagellack sammtidigt som du får geléns hållbara egenskap. Denna behandling är skonsam och upplösningsbar så minimal filning på den naturliga nageln behövs. Är även lite stärkande för den naturliga nageln.Man kan även fylla på färgen 1 gång innan man tar bort den. (inom 14 dagar) Med andra ord så har du fina glansiga naglar i 1 månad. Går även utmärkt att använda på tånaglarna för fina fötter.

0

Exempel på behandlingar

 

- Permanent lackning, 45 Min

- Permanent lackning - återbesök efter 1-2 veckor, 45 Min

- Permanent lackning - fransk/Vit+ Rosa, 60min

 

@copyright.pknails